L’UJI i l’Institut Paulo Freire d’Espanya signen un conveni per a col·laborar en els àmbits educatiu, formatiu i sociocultural

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la presidenta de l’Institut Paulo Freire d’Espanya, Yolanda Corella, han signat un conveni amb l’objectiu d’establir un marc global de col·laboració entre les dues institucions per a la realització d’activitats formatives, d’investigació i de producció de coneixement en els àmbits educatiu, sociocultural, de desenvolupament i participació social i de gènere. A l’acte també han assistit el vicerector d’Investigació, Jesús Lancis; les professores de l’UJI Consol Aguilar i María Lidón Moliner; el membre del Consell Gestor i secretari general de l’Institut Paulo Freire, Pep Aparicio, i M. Francisca Borox, membre del Consell Gestor.

El conveni contempla el desenvolupament de programes anuals en el marc de l’educació permanent, la qüestió de gènere, la democràcia substantiva i la participació, entre els quals es troben el desenvolupament de projectes d’investigació conjunts, programes de formació, l’organització conjunta de simposis, cursos i seminaris, o l’intercanvi de material bibliogràfic, entre altres.

Informació proporcionada perServei de Comunicació i Publicacions